musing in hoftheater

MuSing (een afgeleide van Musing en Singing) is een popkoor uit Raalte, dat onder leiding staat van Hans Groen en vrijdag vanaf 20:15 uur te beluisteren is in het HOFtheather. MuSing telt bijna vijftig zangers en zangeressen en wordt begeleid door een viermansband. MuSing is multi-inzetbaar, voor onder meer rouw en trouw, projecten maar ook festivals. Een breed muzikaal spectrum, waardoor het aantrekkelijk blijft voor de koorleden en band maar vooral ook voor het publiek.

In de afgelopen jaren heeft MuSing zijn vocale en muzikale kwaliteiten laten horen tijdens onder andere de openingsavond van Stöppelhaene. Ook heeft MuSing bijgedragen aan concerten ten behoeve van goede doelen, zoals bijvoorbeeld het Serious Request Concert in het HOFtheater in 2013 en het MS Benefiet Concert in Odeon in Zwolle eind vorig jaar. In mei 2015 schitterden koor en band nog tijdens het bevrijdingsconcert Vier de Vrijheid.

Concert 30 oktober
Het concert belooft een prachtige mix te worden van verschillende stijlen, waarbij MuSing elk nummer op geheel eigen wijze weet in te kleuren. Het repertoire varieert van rock tot pop, van de jaren zestig tot nu en ook Nederlandstalig staat op het programma (géén smartlappen). Geen speciale effecten, video of ingewikkelde choreografie, MuSing vermaak je je met muziek pur sang. Kortom: een avond vol luister- maar ook kijkplezier.

Kaarten bestellen?
Dat kan voor vijftien euro per stuk via staging2.hofinsalland.n. De theaterkassa is wekelijks geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur. Ook kun je telefonisch bestellen bij het HOFtheater, tijdens werkdagen via telefoonnummer 0572 – 36 13 61 of per mail: info@hofinsalland.nl.  

Meer MuSing?
Volg MuSing op staging2.musing.nl, via Facebook: MuSing Raalte of Twitter: @MuSingRaalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.