moeizame winst voor wesepe

Wesepe keek al erg snel in de wedstrijd aan tegen een 0-2 achterstand tegen het met twee spitsen spelende Cupa. Van Losser omschrijft het verdedigen van zijn team als naïef verdedigen. In de eindfase van de eerste helft weet het team de stand gelijk te trekken tot 2-2 door doelpunten van Jarno Rouweler en Stefan Jansen. Het zal voor rust zelfs nog 3-3 worden waardoor beide teams met gelijke kansen de kunnen beginnen aan de tweede helft.

In de tweede helft blijft het lange tijd onbeslist wie er gaan winnen. Van Losser: ‘Het was hangen en wurgen, maar door hard te werken kunnen wij in de laatste vijf minuten de wedstrijd beslissen in ons voordeel.’ De tweede winst van het seizoen is een feit voor de Wesepenaren. Volgende week zal wederom een zware klus worden voor het team uit Wesepe. Ze zullen het opnemen tegen s.v. Orderbos in Apeldoorn.

Meer foto's