meidenvoetbal is cool en groeiende

Het meidenvoetbal groeit in Nederland en wint aan populariteit. Inmiddels is de voetbalcompetitie weer in volle gang en wekelijks worden de nodige wedstrijden gespeeld. Bij Wijhe’92 nemen dit seizoen maar liefst vijf meiden- en vrouwenteams deel aan de competitie. De resultaten zijn over het algemeen erg positief. Meiden C heeft tot nu toe zelfs alle wedstrijden gewonnen. Naast de mooie resultaten is er ook veel lol met elkaar. Logisch dus dat meidenvoetbal een groeiende sport is, ook bij Wijhe’92. Ben je nieuwsgierig en weet je nog niet of meidenvoetbal iets voor je is, dan kun je vrijblijvend een aantal trainingssessies volgen om te kijken of deze sport iets voor je is. Wist je dat je het meidenvoetval in Wijhe kunt volgen op de Facebookpagina ‘Meidenvoetbal Wijhe’92’?

Voetbalkriebels
Om alle meiden en dames te kunnen laten trainen is Wijhe’92 nog op zoek naar een trainer voor de maandag- en woensdagavond. Heb jij ervaring als voetbaltrainer, kriebelt het (nog) en wil je een bijdrage leveren om het meidenvoetbal in Wijhe naar een hoger plan te tillen? Dan kun je contact opnemen met Henk Roetert Steenbruggen, coördinator meiden juniorenvoetbal, bereikbaar op: 06-33239441. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.