Home / archiefcentraal / meditatieve natuurdag duursche waarden

meditatieve natuurdag duursche waarden

Staatsbosbeheer IJsselvallei en Zen in Salland verzorgen samen meditatieve Natuurdagen in de Duursche Waarden aan de IJssel. IJsselboswachter van Staatsbosbeheer Anja Nijssen gaat samen met zenleraar Jan Klungers van Zen in Salland met u op pad in de ruige natuur van de Duursche Waarden.

Het werken aan levensvragen staat centraal. Natuurbeleving en levensvragen horen bij elkaar. Wat kan de natuur voor je persoonlijk betekenen? Welke inzichten voor mijn dagelijks leven kan ik buiten ontvangen? Wat doet de natuur met me? Ga met hen mee en ervaar met al je zintuigen dat je leeft!

De dagen worden gestart met een kennismaking onder het genot van een kopje koffie/thee in het Infocentrum IJssel Den Nul. Van hieruit vertrekken we te voet naar de Duursche Waarden. Gedurende de dag worden geleide meditatie-oefeningen verzorgd, zijn er stilte-  en struinmomenten en wordt er geluncht in het veld. We sluiten de dag af in het Infocentrum met koffie/thee en appelgebak. Tip: wandelschoenen zijn handig

16 oktober 2015

Aanmelden bij: zeninsalland@kpnmail.nl.

 

Vertreklocatie: Infocentrum IJssel Den Nul, Rijksstraatweg 109, Den Nul (Olst)

Start 10.00 uur.

Afsluiting 15.30 uur.

Investering in jezelf: € 60,- incl. koffie/thee/lunchpakket en gebak.

Zie ook de websites: www.zeninsalland.nl en www.staatsbosbeheer.nl

 

Lees ook

Alternatieve SW4D met versnaperingen onderweg in de herfstvakantie

RAALTE – De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 heeft met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.