marienheem krijgt kans op kans maar verliest

In de 5e klasse A heeft Mariënheem slechte zaken gedaan door met 2-0 te verliezen van Langeveen. De ploeg van trainer Sander Brinkman was, naar eigen zeggen, echter wel veel beter.

“Al binnen 5 minuten hadden we met 3-0 voor moeten staan”, vertelt de oefenmeester. “We creërden heel veel kansen en Langeveen had niets te vertellen. Ook had de scheidsrechter rood en een strafschop moeten geven aan een verdediger van Langeveen toen onze doorgebroken spits werd neergehaald. Hij liet echter gewoon doorspelen”. Op de vraag waar de nederlaag aan te wijten was, kwam Brinkman met 2 antwoorden. “Allereerst is het gebrek aan scorend vermogen het hele seizoen al een probleem. We missen iemand die 20 goals per seizoen maakt. Ten tweede waren vandaag veel jongens afwezig, waardoor er 4 jongens uit het tweede elftal meededen. Die deden het overigens wel naar verwachting”.

Door de nederlaag is Mariënheem terug te vinden op de 9e positie na 7 gespeelde wedstrijden. De ploeg van Brinkman heeft nu 6 punten. Volgende week komt Raalte op bezoek, dat 6e staat.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.