Home / archiefcentraal / man verongelukt bij dalmsholte

man verongelukt bij dalmsholte

Een man is zaterdagavond overleden bij een aanrijding met een landbouwvoertuig op de Langsweg in Dalmsholte. De man botste met zijn auto op het landbouwvoertuig. In de auto zat ook een hond, die is meegenomen door de dierenambulance.

Op de Langsweg reden de auto en de tractor met aanhanger elkaar tegemoet. Om plaats voor elkaar te maken reden beide voertuigen voor een deel in de berm. Door nog onbekende oorzaak is de auto daarbij tegen het achterwiel van de aanhanger gereden. De bestuurder van de auto is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. Zijn identiteit kan op dit moment nog niet bekend worden gemaakt.

De verkeersongevallenanalyse heeft een onderzoek ingesteld.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.