man verongelukt bij dalmsholte

Een man is zaterdagavond overleden bij een aanrijding met een landbouwvoertuig op de Langsweg in Dalmsholte. De man botste met zijn auto op het landbouwvoertuig. In de auto zat ook een hond, die is meegenomen door de dierenambulance.

Op de Langsweg reden de auto en de tractor met aanhanger elkaar tegemoet. Om plaats voor elkaar te maken reden beide voertuigen voor een deel in de berm. Door nog onbekende oorzaak is de auto daarbij tegen het achterwiel van de aanhanger gereden. De bestuurder van de auto is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. Zijn identiteit kan op dit moment nog niet bekend worden gemaakt.

De verkeersongevallenanalyse heeft een onderzoek ingesteld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.