maatschappijkritisch cabaret door youp en javier

Cabaretiers Youp van ’t Hek en Javier Guzman geven het publiek stof tot nadenken in het HOFtheater. Youp staat op donderdag op de planken met de try-out van zijn voorstelling ‘Licht’ (uitverkocht) en Javier speelt zaterdag zijn vijfde sinterklaasconference.

Youp van ’t Hek – Licht (try-out)
‘De grote zaken in een ander licht zetten en ze van hun zwaarte ontdoen.’ Dat is volgens Youp van ’t Hek wat zijn werk inhoudt en wat hij op donderdag 22 oktober in het HOFtheater komt doen. Al meer dan dertig jaar speelt hij zijn voorstellingen met veel plezier voor volle zalen. ‘Dat is mijn werk’, zegt Youp regelmatig. ‘Daarvoor ben ik op de wereld’. Na 20 voorstellingen gaat hij weer de boer op en heet zijn 21ste voorstelling heel eigentijds niet ‘Youp Light’, maar gewoon ‘Licht!’

Deze voorstelling vindt plaats op donderdag 22 oktober om 20.15 uur in het HOFtheater. De voorstelling is uitverkocht.

Javier Guzman – Sinterklaasconference 2015: Lief & Laf
Zes jaar na zijn laatste Sinterklaasconference, in totaal maakte hij er al 4, komt Javier Guzman op zaterdag 24 oktober met een wervelende vijfde editie naar het HOFtheater. Op verfijnde wijze neemt de cabaretier­ het afgelopen jaar door. Een jaar met een wereld vol tegenstrijdigheden, misverstanden en onbegrip. Een jaar waarin geloof gevolgd wordt door ongeloof. En ongeloof wordt gevolgd door geloof. Javier is scherp van tong, hard, zacht, lief maar soms ook laf. En grof? Welnee. Hard lachen? Jazeker, ’t mag! Voor deze voorstelling vond afgelopen week een actie plaats waarmee kaartjes betaald konden worden met chocoladeletters. Met deze actie zijn 68 chocoladeletters opgehaald voor de voedselbank in Raalte.

Deze voorstelling vindt plaats op zaterdag 24 oktober om 20:15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten 16,00 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.