Home / archiefcentraal / luttenberg en de neuze helpen roemenie

luttenberg en de neuze helpen roemenie

Acht vrouwen gaan zondag in Luttenberg de strijd aan tegen het zondagrecreatieteam. Het doel van de wedstrijd tussen de dames en de heren is om hulp te bieden aan Roemeense daklozen door middel van een kledinginzamelingsactie. Iedere deelnemer of deelneemster neemt een tas vol kleding mee.

De opbrengst wordt overhandigd aan de legendarische taxichauffeur De Neuze, die zich inzet voor hulp aan arme mensen in Roemenië. De wedstrijd start op het sportpark en begint om 11:00 uur. “Op de zwarte markt zijn nog beperkt kaarten verkrijgbaar. Insiders voorspellen een wedstrijd die vele malen meer spektakel biedt dan een wedstrijd van het Nederlands elftal.”

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.