logt tweewielers bestaat tachtig jaar

Fietsenwinkel Logt Tweewielers in Olst is al tachtig jaar lang een tweewielerzaak met een groot assortiment aan fietsen van verschillende merken, een goede service en bovendien zeer scherpe aanbiedingen. “Het is ons vak om iedereen van dienst te kunnen zijn op het gebied van fietsen, fietsonderdelen en accessoires.” Voor onderhoud en service staat Logt Tweewielers ook garant. Er gaat een hele geschiedenis aan de zaak vooraf.

Hoe het begon
Logt Tweewielers is op 1 november 1935 is opgericht. Derk Logt heeft Logt Tweewielers opgestart. Hij met fietsen, bromfietsen en huishoudelijke artikelen begonnen aan de Eendrachtstraat in Olst. In 1970 kwam de heer Wim Logt in dienst bij Derk Logt en na enige tijd overgenomen. Hij zette Logt tweewielers door. De televisies en dergelijke werden in een apart schuurtje gerepareerd. Na enige tijd zijn de huishoudelijk artikelen en bromfietsen uit de collectie gehaald. In 1997 is Diederik Logt in dienst gekomen bij zijn vader, Wim Logt. In 2003 heeft Diederik Logt tweewielers overgenomen en zet dit bedrijf nog steeds voort.

Wat biedt Logt?
Logt Tweewielers biedt naast (elektrische-) fietsen, All Terrain Bikes, tweedehands fietsen, fietsonderdelen- en accessoires. Bekende merken die Logt voert zijn onder meer Gazelle, Sparta, Loekie, Cortina, Merida, Giant, Agu, Shimano en Koga. Logt repareert ook fietsen en verzorgd fietsverzekeringen via Unigarant. Logt Tweewielers is tevens leverancier van fietstassen, sportbrillen, fietshelmen en regenkleding en is bij BOVAG aangesloten. “Je kunt erop vertrouwen dat Logt een betrouwbaar bedrijf is dat voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Ook staat de koffie altijd klaar.”

Je vindt Logt Tweewielers aan de Aaldert Geertsstraat 35 in Olst. Telefoonnummer 0570-561336. Kijk ook op staging2.logt-tweewielers.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.