lions club raalte doneert 6 400 euro

De Badeendenrace van Lions Club Raalte op zaterdag 26 september heeft in totaal 6.400 euro opgeleverd. Beide goede doelen van de race, Sallandse Vereniging voor Aangepast Sporten en Stichting Care4BrittleBones, kregen woensdagavond 28 oktober elk een cheque van 3.200 euro overhandigd.

Presidente Elvira Rouwenhorst van Lions Club Raalte was trots op de hoge opbrengst van de race, die voor de derde keer op het Overijssels Kanaal plaatsvond. “Samen met Brandweer Raalte, Scouting Raalte en Onderwatersportvereniging Cerianthus hebben we gezorgd voor een mooi schouwspel, dat bovendien veel bekijks trok. Helemaal mooi is als je daar ook nog een mooi bedrag mee ophaalt.” 

Aan de badeendenrace was een loterij verbonden, waarbij de nummers van de loten correspondeerde met die van de badeendjes uit de race. De hoofdprijs, een mountainbike van achthonderd euro die beschikbaar was gesteld door Kokkie Bikes uit Lemelerveld, werd gewonnen door Anton Berends uit Heeten. De tweede prijs, een led-tv van Holterman Expert, was voor de familie Schoorlemmer, eveneens uit Heeten. Mevrouw Van Gelder uit Wijhe, won de derde prijs, een zijden-bloemenabonnement van Bloemen Korbeld.

Foto 1
Vlnr: Lions-secretaris Sjoukje van der Sluis, Leonie Rouweler van Care4BrittleBones, Ben Meijer van Savas en Loins-presidente Elvira Rouwenhorst.

Foto 1
Lions-vice-president Peter Veldmaat (r) overhandigt de eerste prijs aan Anton Berends.

Foto 2
Lions-vice-president Peter Veldmaat (m) overhandigt de tweede prijs aan de familie Schoorlemmer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.