lettele is ongeslagen status kwijt na pijnlijk verlies

“Ik kan het nog steeds niet geloven”, aldus Lettele-trainer Paul Roskam enkele uren na de thuiswedstrijd tegen De Gazelle. Hierdoor staat Lettele, dat tot zondag ongeslagen was, op de 6e plek na 6 wedstrijden in de 4e klasse H.

De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd. Na een half uur spelen scoorde Martijn Beltman de eerste treffer uit een goed uitgespeelde aanval. Enkele minuten later was het Bas Huijsmans die de 2-0 diagonaal binnenschoot na een doorgekopte voorzet. Roskam: “In de rust dacht ik echt dat we hier een grote uitslag neer konden zetten. Ik vind ook dat we het in de tweede helft niet eens zo slecht hebben gedaan, maar we sprongen niet volwassen genoeg met de kansen om. Dat is een verwijt aan het hele team,” aldus een zeer teleurgestelde trainer.

Volgende week zondag speelt Lettele uit tegen Diepenveen, dat momenteel de 10e plek bezit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.