lemelervelder 86 verongelukt in dalmsholte

Bij de aanrijding tussen een auto en een tractor met aanhanger is zaterdagavond een 86-jarige man uit Lemelerveld om het leven gekomen. Op de Langsweg reden de auto en de tractor met aanhanger elkaar tegemoet. Om plaats voor elkaar te maken reden beide voertuigen voor een deel in de berm. Door nog onbekende oorzaak is de auto daarbij tegen het achterwiel van de aanhanger gereden. De bestuurder van de auto is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

In de auto zat ook een hond die na het ongeluk door de dierenambulance is meegenomen. De verkeersongevallenanalyse heeft een onderzoek ingesteld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.