lekker naar lekker laarman

Sallands Landbouwmuseum de Laarman houdt zondag de jaarlijkse ‘Lekker Laarman’ van 13:00 tot 17:00 uur. De bekende Pruuverieje is op belangrijke punten in de opzet veranderd en heet nu daarom Lekker Laarman. Je kunt genieten van gerechten zoals Pulled Pork, Tortillas, Beef on Toast en Polpettone. 

“Lekker Laarman is een prachtig festijn en gaat verder dan alleen de Sallandse streekgerechten.” Het museum wordt hierbij geholpen door een Luttenbergse Kookclub. Ook kan je er een eigen gebrouwen Luttenbergs biertje bij drinken (’t Pareltje), of een droge witte wijn speciaal geproduceerd voor Lekker Laarman. 

Er is ook een activiteit speciaal voor kinderen: poffertjes of pannenkoekjes bakken. “Neem vader, moeder, opa en oma mee en trakteer ze op zelfgebakken poffertjes of pannenkoekjes.” Deze activiteit is gratis. Daarnaast is er een grabbelton waar je gratis kunt grabbelen. Andere activiteiten zijn: vis roken door de boerschop, brood en speculaas door v/d Most en een workshop worst maken.

De entreeprijs is vijf euro met daarbij inbegrepen twee munten ter consumptie. Meer munten zijn te verkrijgen bij de kassa voor 1,50 euro per stuk.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.