Home / archiefcentraal / leer toveren op de sprengenberg

leer toveren op de sprengenberg

Heksen en tovenaars van 4 tot 12 jaar kunnen op zondag 18 oktober tussen 14:00 en 16:00 uur een heksendiploma halen. Maak magische toverdrankjes en doe mee aan de bezemrace in informatieschuur De Pas aan de Molenweg 2 in Haarle. Kinderen van OERRR en leden van Natuurmonumenten betalen vier euro. Niet-leden zeven euro. Als je verkleed komt is het nog leuker. Voor meer informatie kun je kijken op www.natuurmonumenten.nl/activiteiten.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.