late goals bezorgen overwetering 3e thuisoverwinning

Twee late doelpunten hebben er voor gezorgd dat Overwetering het 4e thuisduel in winst heeft kunnen omzetten. Alleen Lemelerveld wist door een 0-0 gelijkspel een punt weg te slepen uit Olst. Hierdoor komt de ploeg van trainer Robert Slinkman op de 5e positie te staan. Zijn ploeg heeft nu 12 punten uit 7 wedstrijden.

De doelpunten werden gescoord door Ferdy van Breukelen (83e minuut) en Jesper Kleijn (90e minuut). Voor Van Breukelen was het alweer zijn 7e goal namens Overwetering.

Slinkman was zelf niet bereikbaar voor commentaar op de wedstrijd.

Op 1 november wacht voor Overwetering de volgende wedstrijd. De ploeg zal dan afreizen naar Sportpark Molenbeek waar het treffen tegen SV Heerde op het programma staat. Heerde staat momenteel op de 13e plaats.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.