langste eettafel zat goed vol

Er schoven dinsdag circa 350 senioren aan bij de Langste Eettafel van alle locaties van Zorggroep Raalte. De Langste Eettafel is een landelijk initiatief tijdens de Week tegen Eenzaamheid. Inwoners van Raalte, Heeten en Lemelerveld werden uitgenodigd voor een gezellige broodmaaltijd.

Het initiatief staat in het teken van elkaar op een leuke en ontspannen manier te ontmoeten. De Langste Eettafel is één van de vele activiteiten die Zorggroep Raalte verzorgt onder de naam Mien Zin. Senioren uit Salland werd aangeboden deel te nemen aan dagactiviteiten zoals schilderen, film en dagopvang. Hier is vraag naar, niet alleen bij senioren, maar ook bij families en mantelzorgers.

Tijdens de verschillende activiteiten stond ontspanning, gezelligheid en vitaliteit centraal. Het draait vooral om elkaar ontmoeten. Leeftijdsgenoten, oud klasgenoten en dorpsgenoten leren kennen. De Langste Eettafel is met eigen bijdrage van de gasten mede mogelijk gemaakt door de Parabool, Eierboer Velderman, De Groot Edelgebak, Huuskes, Marcel Hoonhorst, Huisman, Coop, Slagerij Maurits en PLUS Severijn. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.