Home / archiefcentraal / kom jij ook op het podium

kom jij ook op het podium

Welsum en omgeving is door een groep actieve vrijwilligers afgespeurd naar aanwezig onder eigen inwoners. Talent bleek er in overvloed te zijn, waardoor een gevarieerd programma is ontstaan voor Welsum op de Bühne. Het belooft een gezellige avond vol vermaak en voor ieder wat wils.

Dans, zang, entertainment en muziek komt naar voren. Iedereen die iets op het podium wil voordragen is welkom. Oud, jong, alleen of met een groep; dat maakt niet uit. De afgelopen maanden is er dan ook druk geoefend en ingestudeerd om het publiek te enthousiasmeren.

Bij eerdere edities is gebleken dat Welsum op de Bühne zeer succesvol is. Zin in een avondje vermaak? Zaterdag ben je welkom bij Dorpshuis de Bongerd in Welsum. Entree is gratis. Het programma start om 20:00 uur en vanaf 19:30 uur is de zaal geopend. 

Lees ook

ProWork Salland Open bij TC Mariënheem

MARIËNHEEM – Tennis Club Mariënheem houdt dit jaar van maandag 6 tot en met zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.