kinderboekenweek daverend succes

De Kinderboekenweek is weer afgelopen. Vorige week woensdag was de opening met alle kinderen in het speellokaal. Er werd gedanst, gezonden en de juffen Margreet en Tanja hebben in een toneelstuk het thema ‘Raar, maar waar’ geïntroduceerd. De boswachter heeft veel kennis van de natuur en de professor heeft natuurkunde gestudeerd.

Een gedeelte van het laboratorium werd neergezet. Daar werden proefjes gedaan en door het beantwoorden van de quizvragen bleven kinderen over die het thema op papier mochten onthullen. Alle activiteiten rondom boeken zijn in de verschillende groepen gedaan.

Er is veel voorgelezen uit de boeken van de kerncollectie. Kinderen hebben presentaties gehouden over boeken die verfilmd zijn en zij hebben meegedaan aan een BiebWijz project voor alle groepen in de school. De Kinderboekenweek is afgesloten met een gezellige en leerzame middag waarbij allerlei boeken centraal stonden. Rondom die boeken zijn door de BOS ouders en juf  Anja leuke activiteiten bedacht die door de groepen 6 met veel plezier werden gedaan.Aan het eind van de middag was er weer een drukte in de Bibliotheek op school.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.