kawe raalte overhandigt cheque aan rotary

Voorzitter Ferdi Zwerink van de Rotary Club Raalte mocht uit handen van directeur Alvin de Weerd van KAWE een cheque van 2.500 euro, die later zelfs nog werd aangevuld tot 3.000 euro, in ontvangst nemen voor de Rotaryactie ‘Sallandse Kinderen in de Knel’. Met deze actie zorgt de Rotaryclub er ieder jaar voor dat kinderen uit minimagezinnen met Sinterklaas een cadeautje krijgen van Sinterklaas.

Het Raalter familiebedrijf KAWE, dat rem- en frictieproducten voor personenwagen, trucks en tractoren levert, bestaat al 45 jaar. Ter gelegenheid daarvan werden nationale en internationale klanten uitgenodigd om dit samen te vieren bij KAWE en om een donatie te doen voor een goed doel in de regio Raalte. Een tweehonderdtal klanten afkomstig uit meer dan twintig landen gaf gehoor aan deze uitnodiging. In overleg met de medewerkers van KAWE is uiteindelijk ‘Sallandse kinderen in de knel’ uitgekozen om deze donatie te mogen ontvangen.

Voorzitter Zwerink is uitermate blij met dit fraaie bedrag. “Met dit prachtige bedrag kunnen we een groot aantal kinderen straks met Sinterklaas blij maken en is een mooie begin voor onze Santa Run actie die we op 18 december vanaf 19:00 uur in het centrum van Raalte organiseren ten behoeve van dit goede doel.”

De Rotary organiseert jaarlijks die Santa Run om het geld voor de ‘Sallandse Kinderen in de Knel’ bij elkaar te krijgen. De Santa Run is een eenvoudige funloop van drie km. Waaraan iedereen, van jong tot oud, getraind of ongetraind aan kan meedoen. Enige voorwaarde is dat men een Kerstmanpak aan heeft. Deze kan men vanaf 1 december via een aantal voorverkoopadressen of via de website verkrijgen voor slechts tien euro. Zie http://raalte.rotarysantarun.nl/.

Naast de opbrengst van de deelnemersbijdrage is de Rotary Raalte erg blij met de ondersteuning door bedrijven zoals KAWE nu heeft gedaan. Geïnteresseerden hiervoor kunnen zich aanmelden bij voorzitter Zwerink (f.zwerink@gmail.com).

Kawe
KAWE is een specialistisch familiebedrijf dat zich toelegt op productie en handel gerelateerd aan rem- en frictietechniek. Het KAWE-merk is sinds 1970 uitgegroeid tot een wereldwijd begrip in hoogwaardige frictieproducten.

KAWE biedt het breedst mogelijke gamma aan rem- en frictieproducten voor personen- en bestelwagens, trucks, bussen en tractoren. Daarnaast biedt het maatwerk oplossingen voor oldtimers en autosport.

De KAWE-producten die nog met trots in Raalte worden geproduceerd, vinden hun weg naar klanten in 65 landen wereldwijd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.