kaalslag langs n35 het bos is op

Wie dinsdag over de N35 tussen Heino en Raalte reed, heeft het ongetwijfeld gezien. Een enorm stuk bos (201,44 m2) is daar namelijk gekapt. De reden: “Het bos is op”, zegt de eigenaar van het stuk grond. “Er is veel dood hout en dunning is geen optie. Dan stort het sowieso in.”

Wat er nu op de kale vlakte gaat komen, is nog niet bekend. “Ik moet nog even bekijken of ik de natuur haar gang laat gaan of dat ik nieuwe bomen laat planten. Dat heb ik nog niet besloten. Maar daar heb ik vanaf nu drie jaar de tijd voor. Maar het wordt gewoon weer plantsoen. Ik heb er geen andere plannen voor.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.