Home / archiefcentraal / jubileumconcert the heinoos

jubileumconcert the heinoos

The Heinoos bestaan dit jaar alweer vijftien jaar. Dat wordt zaterdag gevierd in sporthal De Binder te Gramsbergen. Dit is tevens de allerlaatste show met gitarist Jan Kolkman. Deze neemt na dertien jaar afscheid van de band. Het wordt dus een memorabele avond en het eind van een mooi tijdperk.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Naast The Heinoos staat ook The Dutch Queen Tribute op het programma, met onder andere leden van Navarone en ex-leden van Krezip. Vijf bekende muzikanten met één gedeelde liefde. De ene helft van dit gezelschap groeide op met de muziek van Queen, de andere helft ontdekte recent de juweeltjes uit het rijke oeuvre van de band. Live brengt deze gelegenheidsformatie een ode aan de band die steeds grenzen opzocht en vervolgens stadions wist te vullen.                                                                                                                                                                                                                                                                The Dutch Queen Tribute speelt niet alleen de hits, maar ook het minder bekende materiaal. Verwacht geen verkleedpartij of parodie, maar een show voortgestuwd door de onovertroffen energie die zo typerend is voor Queen live in hun hoogtijdagen. 

De avond wordt geopend door The Wembley’s! Drie vrouwen en één man sterk uit Twente. Met veel enthousiasme wordt het publiek meegenomen door Rockgeschiedenis van de vorige eeuw. Manager der managers André Nijman zorgt voor de fijne platen tussendoor.

VVK loopt reeds
De voorverkoop is gestart in september. Kaarten online verkrijgbaar via www.theheinoos.nl/tickets  Kaarten kosten vijftien euro per stuk.

15 jaar The Heinoos – 24 oktober 2015
Sporthal de Binder, Gramsbergen
20:00 uur aanvang – 02:00 uur sluit
Meer informatie: www.theheinoos.nl

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.