jubileumboek olster harmonie nu verkrijgbaar

Het Jubileumboek Olster Harmonie is nu te koop bij Korten en Infocentrum. De Olster Harmonie heeft vanwege het negentigjarig jubileum van de vereniging en het zestigjarige jubileum van de Slagwerkgroep een boek en dvd uitgegeven. Het boek is vanaf heden ook te koop bij Boekhandel Korten en Infocentrum IJssel Den Nul. Het boek, inclusief film, is te koop voor 12,50 euro. Er is een speciale actie: mensen die in het muzikale seizoen 2015-2016 donateur worden voor minimaal tien euro per jaar, ontvangen het boek gratis.

Jubileumboek

Het boek en de film in de vorm van een documentaire geven een mooi tijdsbeeld van de afgelopen negentig jaar. Het start met de oprichting van een arbeidersmuziekvereniging in een tijd waarin er nog veel onderscheid was in de sociale klassen. Er wordt veel aandacht besteedt aan de ontwikkeling van de muziek en alle verbindingen met andere verenigingen door de jaren heen. Het toaal is vastgelegd in korte verhalen met daarbij veel foto’s en ander beeldmateriaal waardoor het er aantrekkelijk uitziet en makkelijk te lezen is.

Expositie

In de expositieruimte van het Infocentrum IJssel Den Nul is sinds 4 oktober de expositie ‘van droom tot daad’ te zien. Hierin heeft de geschiedenis van de Olster Harmonie ook een prominente rol. Deze expositie is tot eind december te zien in de expositieruimte op de verdieping van het Infocentrum IJssel Den Nul. Bezoekers van het Infocentrum kunnen het jubileumboek daar ook kopen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.