jop drostenkamp nog steeds niet gemaakt

Het is ondertussen alweer ongeveer drie maanden geleden dat de Jongeren Ontmoetingsplek in Drostenkamp in Raalte voor de zoveelste keer werd vernield. Maar nog steeds zijn de platen niet teruggeplaatst in de JOP. Reden: de gemeente is nog in gesprek met de jongeren die het JOP zelf moeten herstellen.

“Als gemeente willen we graag de jongeren bij het herstel van de JOP betrekken”, laat een woordvoerder van de gemeente weten. “We willen namelijk de gebruiker medeverantwoordelijk maken voor het onderhoud en behoud van de JOP, zodat de jongerengroep de jongeren aanspreken die vernielzuchtig gedrag vertonen.”

In de afgelopen maanden zijn er gesprekken geweest tussen Landstede Jongerenwerk, vooraanstaande jongeren uit de groep en de gemeente Raalte. “Deze jongeren zijn zich bewust van de gevolgen van de vernielingen en willen graag samen met de andere jongeren het JOP herstellen. Naar aanleiding van deze gesprekken heeft het jongerenwerk samen met de jongeren gewerkt aan een herstelplan. Daarbij is de afdeling Beheer en Onderhoud van de gemeente Raalte betrokken. Na de herfstvakantie wordt het plan verder geconcretiseerd en de JOP hersteld.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.