joop elders sanitair met nieuwe eigenaren klaar voor de toekomst

In Raalte is Joop Elders Sanitair het vertrouwde adres voor alles op het gebied van badkamers en tegels. Sinds kort hebben Michel Trip en Robert Vloon deze luxe badkamershowroom overgenomen en staan ze klaar om het bedrijf nog verder uit te bouwen.

Michel Trip kent het bedrijf van haver tot gort. Hij is al vele jaren werkzaam binnen het bedrijf en het kriebelde al erg lang om ooit voor zichzelf te beginnen. Nu kan hij deze stap binnen Elders met zijn compagnon maken en heeft hij deze kans met beide handen aangegrepen. Samen met het vertrouwde team, zullen zij de komende jaren met veel passie prachtige badkamers en tegelvloeren ontwerpen.

Van ontwerp tot installatie; Elders is de specialist
De kracht van het bedrijf zit in het totaal pakket dat men aanbiedt. De grote badkamershowroom is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen omdat elke klant er heel veel inspiratie kan opdoen. En, een nieuwe badkamer koop je voor jaren dus de keuzes moeten goed gemaakt worden. Naast de bekende A-merken heeft Joop Elders Sanitair een mooi huismerkassortiment Mix & Match. Mooie producten voor aantrekkelijke prijzen. De badkameradviseurs van Joop Elders Sanitair nemen ruim de tijd om met de klant om tafel te gaan en een uniek badkamerontwerp te maken, precies passend bij de wensen van elke klant. Maatwerk pur sang! Daarna komt het installatietraject dat Joop Elders Sanitair met een vast team van vakmensen kan verzorgen. Een compleet pakket waarbij service als rode draad door het bedrijf loopt.

Je vindt Joop Elders aan de Boeierstraat 4 in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.