jan smeekens schaatst al weer in de 35

Jan Smeekens laat dat weten op zijn twitteraccount. 35.53 was zijn tijp op de baan van Inzel. Met een opening van 9,87. Onder de tien seconden dus.

Voor Smeekens is die opening van essentieel belang. Hij is pijlsnel op dat eerste deel. Afgelopen seizoen sleutelde hij aan het vervolg van die opening door na honderd meter flink door te trekken. Dat ging succesvol. Het lijkt logisch dit seizoen die opening er ook weer bij te pakken.

Maar al te veel zeggen deze tijden niet. Het is een start van het schaatsseizoen. Het is bouwen aan de vorm. Het is de draad weer oppakken na een postolympisch jaar waar de teugels meestal wat gevierd worden.

Jan, namens de redactie succes er mee dit seizoen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.