inschrijving sallands cross circuit met week verlengd

De inschrijflijsten voor de beide crosscircuits worden al maar langer. Hoewel ‘Haarle’ nog op twee weken ligt, hebben zich inmiddels al bijna vierhonderd competitielopers aangemeld. Salland ontwaakt en komt in beweging. Met een week verlenging van de inschrijftermijn krijgen de late beslissers alsnog de kans om aan te sluiten.

Bestuurslid André Duteweert is duidelijk in zijn verklaring omtrent de verlenging. “We hebben dit jaar de mediacampagne heel breed uitgerold. Zowel op Facebook, Twitter als ook op diverse sites vinden en vonden we veel bereik. Omdat wij een nieuwe competitie hebben opgezet (Cross League Oost) is hier rekening mee gehouden in de planning. De extra tijd die wij nu creëren, gaan wij gebruiken om de mediacampagne in Oost-Nederland een extra boost te geven. Daarom verlenging wij de opening van de inschrijvingen tot en met 24 oktober. Bovendien weten we uit ervaring dat, hoe dichterbij het spektakel komt, des te enthousiaster de lopers worden. Let op, we krijgen nog een bulk aan last minute inschrijvers!”

Op deze manier loopt het veertiende Sallands Cross Circuit geleidelijk vol. “Dit wil niet zeggen dat er sprake is van een bovengrens voor zowel circuit als voor de elf lokale crosswedstrijden. “Integendeel. Door de jarenlange ervaring is men in Salland tot heel veel in staat. De actuele media-bommen bevestigen dit alleen maar: ‘Kom maar op, doe mee en geniet!’”

Ook de Cross League Oost streamt mee en zal in het pilotjaar vaste voet krijgen in het winterse hardloopseizoen. “Een groep van zeer sterke wedstrijdlopers heeft zich inmiddels ingeschreven voor deze elitecompetitie. Voor het eerst sinds vele jaren ontwikkelt zich hier een hoogwaardige oostelijke crosscompetitie. Om zowel de afzonderlijke wedstrijden als de gehele competitie extra aantrekkelijk te maken, zijn robuuste geldprijzen beschikbaar gesteld. Nieuw daarin is de geldprijs voor de winnaar in Haarle, Nijverdal, Luttenberg, Raalte en Olst. Hierdoor kan zelfs een andere topatleet, die niet voor de competitie maar wel voor de eendaagse kiest, ineens deze dagprijs afsnoepen. Vast staat dat het tempo aan de kop van het uitgestrekte peloton moordend zal zijn. Topsport optima forma.”

Nog de hele week hebben de atleten om zich in te schrijven; dit kan zowel voor het Sallands Cross Circuit als ook voor de Cross League Oost via staging2.sallandscrosscircuit.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.