innofeet vanaf 5 oktober in wijhe

 

Voeten zijn de fundering van het lichaam. Als er iets met die voeten mis is, kan dat klachten geven aan enkels en knieën, opkruipend naar de heup en (lage) rug. Het is dus zaak om goed voor uw voeten te zorgen. En dat kan sinds 5 oktober in Gezondheidscentrum het IJsselhuis in Wijhe bij podotherapeut Yolande ter Weeme van Innofeet.

Bij Innofeet (voorheen Voetencentrum Nijenhuis) kunt u terecht met al uw voet en voet-gerelateerde problemen. Knie-, heup- en rugklachten worden als gevolg van een verkeerde voetstand door de podotherapeut van Innofeet behandeld. Maar ook bijvoorbeeld sportblessures, hielspoor klachten en ingegroeide teennagels zijn veel geziene klachten op het spreekuur van de podotherapeut. De eerste keer onderzoekt de podotherapeut wat uw klachten zijn, waarom ze daar ontstaan en vooral op welke manier dit kan worden verholpen. Innofeet beschikt over een breed scala aan behandelmethodes, waardoor er bij elk voetprobleem naar een passende oplossing gezocht wordt, afgestemd op uw persoonlijke klachten.

Verder heeft de organisatie zich gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met diabetes, reumatische voetproblemen, kalk- en schimmelnagels, sporters en kinderen. Podotherapie is direct toegankelijk, wordt veelal vergoed vanuit de aanvullende verzekering en heeft geen gevolgen voor uw eigen risico.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met 088 – 031 3000 of bezoek de website van Innofeet: staging2.innofeet.nl

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.