Home / archiefcentraal / inderdaad de zoveelste in de regio

inderdaad de zoveelste in de regio

De Treffers uit Heeten presenteren op zaterdag hun eigen Oktoberfest in Café Bosgoed. “Inderdaad de zoveelste in de regio”, zo stelt de jongerenvereniging. “Maar ja, ook wij kunnen er gewoon geen genoeg van krijgen.”

‘Die große Halle’ van Bosgoed wordt met lange tafels omgetoverd tot een grote, sfeervolle bierhal. “Mit halve liters bier und rosé bier, korte rokjes en broeken, braadworst, voorbeeldige decolletés, onverzorgde baarden en snorren, jachttrofeeën, vakliteratuur, geblokte bloesjes, bretels en Tiroler muziek, polka en après ski und nog veel meer, gaan wij zaterdag eens flink huishouden. Mit dit jaar hevige Duitse hits en polka’s van unsere eigen DJ-duo en jawohl, dit jaar weer ein heuze echte Deutsche artist aus eigen dorf”.
Aanvang is om 20:30 uur. De entree bedraagt vijf euro. Wie in vol ornaat komt (Lederhosen of Dirndl), mag gratis naar binnen.

Lees ook

Voedsalland Boerenmarkten in Luttenberg

LUTTENBERG – Museum De Laarman in Luttenberg presenteert op de zaterdagen 24 en 31 juli …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.