in beeld mountainbikers buffelen tijdens kokkiebikes veldtoertocht

Vele mountainbikers verschenen zondagochtend aan de start van de klassieke ‘KokkieBikes Veldtoertocht’ over de Sallandse Heuvelrug. Voor de tocht waren drie routes uitgezet door één van de mooiste mountainbikegebieden van Nederland. De deelnemers hadden keuze uit de 25, 40 en 50 kilometer.

De routes bestonden grotendeels uit slingerende singletracks met verrassend veel hoogtemeters over onder andere de Hellendoornse Berg, de Eelerberg en door de rivierduinen langs de Regge. Hierdoor kwamen ook de veeleisende bikers aan hun trekken op de steile beklimmingen, snelle stuurstukken en mooie afdalingen.

Nieuwe naam
Volgend jaar zal krijgt de tocht overigens een nieuwe naam: ‘KokkieBikes Hellendoornse bossentocht’. Volgens de organisatie past deze naam beter bij het parcours.

Johan Wolff (staging2.johanwolff.nl) stond trouwens langs het parcours een maakte schitterende platen. Deze vind je hieronder.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.