Home / archiefcentraal / hulde aan het bruidspaar

hulde aan het bruidspaar

Het bruidspaar Horstman- Brinkhuis uit Heino vierde zondag haar zestigjarig huwelijk. Namens de gemeente Raalte heeft locoburgemeester Wagenmans hen een bezoek gebracht.  

Hendrik Jan Horstman (90) en Annie Horstman- Brinkhuis (85) zijn zestig jaar getrouwd. Ze leerden elkaar kennen bij wederzijdse familie en na vijf jaar trouwden ze, waarna Annie, geboren in Luttenberg, introk bij Hendrik Jan op de boerderij. ‘t Hogeland staat tussen Zwolle en Windesheim. Hendrik Jan is daar de vijfde generatie boer.

Samen hebben zij een dochter en een zoon, vijf kleinkinderen en drie achterkleinkinderen. Nadat hun zoon de boerderij overnam, gingen ze in 1989 in Heino wonen. Hendrik Jan en Annie zijn nog in goede gezondheid en hebben veel hobby’s en contacten. Naast kaartspelletjes op de computer houden ze van puzzelen, rummikub, bridge en zingen zij in het koor ‘In de Maat’. Hulde aan het bruidspaar!  

Lees ook

Voertuig van vermiste man bij Wijhe uit de IJssel gehaald

WIJHE – Op de vroege avond van 3 augustus heeft de politie bij Wijhe een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.