het luttenbergse bos terug in de raalter poort tocht

CRT Raalte houdt op zondag 18 oktober de jaarlijks Raalter Poort Tocht. Vertrek is als vanouds vanuit het clubhuis aan de Broeklanderdijk. De deelnemers kunnen kiezen tussen twee afstanden: 35 en 55 km. In de route zit voor elk wat wils: singletracks en bospaden. Evenals andere jaren biedt de tocht de gelegenheid om over privé-stukken te fietsen waar je normaal gesproken niet mag komen. Hoewel de route veel uitdaging geeft in mooie singletracks is de route ook zeer goed te rijden voor de nog niet zo geoefende mountainbiker.

De tocht wordt grotendeels verreden over (zand)wegen door bossen en over een aantal schouwpaden door Salland. Bij de 55 km wordt in tegenstelling tot vorig jaar wederom het Luttenbergse bos aangedaan. Let wel, CRT Raalte mag éénmaal per jaar de privéstukken gebruiken, dus er wordt vriendelijk verzocht aan de deelnemers om niet een week later de tocht nog een keer fietsen. Dit is met de landeigenaren overeengekomen. CRT Raalte wil graag deze tocht voor de toekomst behouden en blijven organiseren.

De verzorging op de pauzeplek is goed geregeld. Voor de technische ondersteuning staat WR Bikes uit Haarle bij start en finish en op de pauzeplek in het bos voor spoedreparaties. Deze mountainbiketocht werd voorgaande jaren een succes, ook door de medewerking de vele grondeigenaren, aanwonenden, gemeente Raalte en de vele vrijwilligers van CRT Raalte.

Wanneer
Zondag 18 oktober 2015

Startplaats     
De start is vanaf het Carmel Wielerpark, Broeklanderdijk 5 te Raalte.

Inschrijving    
Vanaf 8:45 uur is de inschrijving in het clubhuis CRT Raalte.
Tussen 9:00 en 10:00 uur kan gestart worden.

Kosten            
5 euro (NTFU-leden, 4 euro)

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.