het is weer tijd voor heksen en tovenaars

Hangen bij jou ook de spinnenwebben in de struiken? Houd jij van kruidendrankjes en durf jij echte heksentaart te eten? Kom dan woensdag naar het Infocentrum IJssel Den Nul en behaal je eigen heksendiploma.

Onder leiding van twee heksen en een tovenaar wordt de hele middag aan de slag gegaan om een heksendiploma te halen. Dat is hard werken. Je gaat vliegen op een bezemsteel, heksentaart maken en eten, toverspreuken bedenken, spinnen maken en nog veel meer enge dingen. En als je dat allemaal goed hebt gedaan, krijg je op het eind van de middag een echt Heksendiploma.

28 oktober van 14:00 tot 16:00 uur in Infocentrum IJssel Den Nul. Kinderen van 5, 6 en 7 jaar. Kosten bedragen vijf euro inclusief heksenthee- en taart. Aanmelden kan via aanmelden@infocentrumijssel.nl of telefonisch bij de kiosk via 0570-745040. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.