herman sieben laat zien en proeven

Kom zondag alles te weten over paddenstoelen met Herman Siebel uit Zwolle bij de Olsterhof. Kijk je al uit naar het najaar, wanneer de paddenstoelen weer uit de grond schieten? Veel mensen weten niet welke soorten eetbaar zijn en welke zelfs giftig zijn. Tijdens de open dag met paddenstoelenkenner Herman leer je hoe je een paddenstoel herkent, krijg je informatie over de groei en de verspreiding ervan en welke bij jou in de buurt te vinden zijn.

Vragen over paddenstoelen in je tuin of in je omgeving? Neem een fotootje en neem deze mee naar de open dag. Naast het stellen van vragen kunnen er ook paddenstoelen geproefd worden. De activiteit is gratis en maakt deel uit van de koopzondag bij de Olsterhof aan de Aaldert Geertsstraat 16 in Olst. Meer informatie vind je op staging2.olsterhof.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.