Home / archiefcentraal / herfstwonderland op nationaal park de sallandse heuvelrug

herfstwonderland op nationaal park de sallandse heuvelrug

In de herfstvakantie kunnen kinderen vanaf 4 jaar bij Informatieschuur De Pas aan de Molenweg 2 in Haarle een eigen herfstwonderland maken. In de natuur kun je van alles vinden; beukennootjes, kastanjes, eikels en prachtige gekleurde bladeren. En dan kun je aan de slag; maak een spin of een ander (fantasie) beest.

De dag begint om 14.00 uur en duurt tot circa 15.30 uur. Leden van Natuurmonumenten en OERRR betalen 4 euro per kind, niet-leden betalen 7 euro per kind. Reserveer snel een plekje op www.natuurmonumenten.nl/agenda

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.