help de heemtuin winterklaar maken

 Voor de landelijke Natuurwerkdag op 7 november worden veel vrijwilligers gezocht om de heemtuin ‘Veermans Hof IJsselflora’ aan de Bongerd in Wijhe winterklaar te maken. Er wordt die dag gewerkt van 9:00 tot 12:30 uur. Scholieren die een maatschappelijke stage moeten doen zijn hierbij ook welkom.

Het blad moet weg geharkt worden en het maaisel moet naar de afvalbult. Er wordt onder meer gesnoeid, naambordjes gemaakt en er worden routepalen en infoborden verwijderd. Doe laarzen aan, neem een (blad)hark mee en als je hebt een kruiwagen en werkhandschoenen. De Heemtuingroep zorgt voor koffie, thee en limonade met zelfgebakken taart en koek. LandschappenNL zorgt voor een cadeautje op deze dag. 

Aanmelden kan via de website van de Landelijke Natuurwerkdag via staging2.natuurwerkdag.nl en bij Annet van der Veen via 0570-523937 of een mailtje naar heemtuim@ivn-wijhe-olst.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.