heiki laing in 2016 op yamaha van hartelman motoren

Motorcrosser Heiki Laing uit Haarle rijdt volgend jaar op een Yamaha van Hartelman Motoren. Het bedrijf uit Hengelo (Gelderland) en JP Xtreme Xperience (een stichting die jeugdig motorcross talent ondersteund) hebben de handen ineen geslagen en gaan in 2016 aan de start komen in het Nederlands en Open Nederlands kampioenschap met één rijder, de 19-jarige Heiki Laing uit Haarle.

Deze getalenteerde crosser gaat, ondanks zijn jeugdige leeftijd, al heel wat jaren mee in motorcrossland. Sinds 2003 rijdt hij al nationale KNMV wedstrijden. Dit deed hij niet onverdienstelijk, met als hoogtepunt de tweede plaats in de eindstand in de NK MX2 klasse in 2014 en diverse podium plaatsen tijdens de NK MX1 wedstrijden.

In 2016 gaat Heiki met een nieuwe Yamaha YZF 450 van start in de koningsklasse, de MX1. Zijn doelstelling en die van dit kersverse team in het Nederlands Kampioenschap is niets minder dan de titel. Ook gaat Heiki alle Open Nederlands Kampioenschap wedstrijden rijden en hier moet een plek richting de top 10 mogelijk zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.