Home / archiefcentraal / healings oefenavond marisca schutte

healings oefenavond marisca schutte

Er wordt dinsdag weer een oefen- en ontmoetingsavond gehouden voor iedereen die zich ooit verdiept heeft in Reiki, magnetiseren, quantum touch of een andere energetische helingstechniek waarbij heling met handen centraal staat. Je bent van harte welkom om in een kleine groep van uiterlijk zes personen deel te nemen. Kosten voor deze avond bedragen tien euro per persoon inclusief koffie en thee. Opgeven kan via iriswelzijnspraktijk@gmail.com of via een telefoontje naar 06-12239532. Marisca Schutte Iris energetische welzijnspraktijk Pollenweg 3 8105 SM Luttenberg

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.