hardlopers halen snel hun startnummer op scc

Dat startnummer geeft de lopers recht op deelname aan alle lopen van het Crosscircuit. Natuurlijk kun je dat nummer ook op andere manieren krijgen, bijvoorbeeld ophalen tijdens de eerste loop, maar Salland Cross Circuit bood speciaal voor de lopers die deze avond kwamen fysiokennis en sportkoritng aan.

Bij Innofeet voetencentrum Nijenhuis en Fysiofits kon je allerlei vragen beantwoord krijgen, bijvoorbeeld op het gebied van podotherapeutische sportzolen, fysio-manuele therapie of de juiste hardloopschoenen. En Intersport Schutte gaf korting op hardloopgerelateerde artikelen.

“Preventief en curatief”, aldus André Dutweert van SCC, “zodat we zo weinig mogelijk uitval hebben tijdens het nieuwe seizoen”, dat overigens ook dit jaar weer een record aantal deelnmers kent.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.