hallowiejeweek wijhe heeft van je genoten

Wijhe stond afgelopen week in het teken van Hallowieje. Dinsdag ging de week van start met de ontvangst van de wandelaars van de eerste dag van de Sallandse Wandel vierdaagse (SW4D), die door het winkelgebied van Gastvrij Wijhe liepen. Daar werden ze verwelkomd door spookachtige figuren.

Woensdagmiddag genoten vele kinderen van het knutselen bij Party Restaurant Lokate. Zij vermaakten zich onder andere met het maken kleine mummies. ’s Avonds waagden zich, onder leiding van het team van Thomas Vloedgraven, meer dan twintig dames zich aan het maken van een mooi herfststuk bij The Longhorn.

Donderdag was er bij Het Goed ’s avonds een echte voorleesheks aanwezig. Aandachtig luisterden de kinderen en ouders naar leuke ‘griezelige’ verhaaltjes.

Vrijdag was er van 14.00 tot 21.00 uur een heuse Heksenmarkt in het centrum van Gastvrij Wijhe. Kinderen konden zich onder andere laten schminken, er was een springkussen en ze konden ballen gooien. Het Tavenu was aanwezig met vele ‘griezelige’ spelers en ’s avonds was er, onder leiding van Showkorps Amicitia, een lampionoptocht. Daarbij waren ook veel kinderen spookachtig uitgedost. Na deze avond was het nog lang ‘onrustig’ in de Wijhese horeca.

Zaterdag deden er ongeveer duizend fietsers mee aan het tweejaarlijkse fietsevenement georganiseerd door Stichting Duurzaam Onderweg in samenwerking met Gastvrij Wijhe. De start was bij Het Spoc. De deelnemers, waarvan velen spookachtig uitgedost waren, konden kiezen uit drie routes. Zowel in het centrum als in het buitengebied van Gastvrij Wijhe werden de fietsers getrakteerd op griezelige taferelen.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.