halloweengriezelen rondom drostenkampvijvers

Bij de speeltuinvereniging hadden ze dit jaar werk gemaakt van de Halloweenavond. Er was een compleet scenario bedacht met een horrorclown die een circus in brand had gestoken aan de hand waarvan kinderen een spannende wandeling door de buurt moesten maken. De horrorclown en andere enge circusartisten speelden de hoofdrol en die wisten de kinderen op de donkere paadjes rondom de Drostenkampvijvers de stuipen op het lijf te jagen.

Griezelen is minder eng als je weet dat je eigenlijk niet bang hoeft te zijn en dus werd het toch wel een beetje een vrolijke avond. Arnold Roolvink was er bij en maakte de foto’s.

Voor de jongsten tot 8 jaar was het ook griezelen, maar dan bij en om speeltuin Blekkerhoek. Ongeveer tachtig kinderen liepen in de lampionnenoptocht mee door de wijk. Dat was spannend met al die spoken in de wijk. Ook de bewoners hadden hun best gedaan. Het was her en der mooi aangekleed bij de huizen. Er werd ook nog een eng verhaal voorgelezen en alle kinderen kregen als verrassing een uitgeholde kalebas mee naar huis.

Van de activiteiten voor de jongsten kregen we foto’s van de organisatie opgestuurd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.