haarle ovc 21 afgelast na sterfgeval

In de 4e klasse H heeft Broekland weten te winnen van Diepenveen door een zeer laat doelpunt.

De eerste helft ging nog gelijk op en waren er aan beide kanten enkele kansen. Pas na de rust wist Broekland de overhand te nemen. Broekland-trainer Richard van Dellen: “Diepenveen kon toen alleen nog maar verdedigen en wij creëerden de ene na de andere kans”. Door een zware blessure aan de kant van Diepenveen telde de scheidsrechter veel extra tijd bij. Dat gaf de thuisploeg de kans om in de laatste seconden de wedstrijd te beslissen. “Het is een verdiende overwinning, zeker op basis van de tweede helft”, aldus Van Dellen. “Maar we gaan wel werken aan het afwerken, want we hebben nog te veel kansen nodig”.

Broekland speelt volgende week uit tegen De Gazelle.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.