grote clubshow kleindierenvereniging nut en genoegen

Kleindiervereniging Nut en Genoegen houdt weer de jaarlijkse clubshow op 22, 23 en 24 oktober 2015 in de parkeerkelder van Raalte Plaza aan de Heesweg 13-19. 

Door de medewerking van Raalte Plaza die haar parkeergarage kosteloos beschikbaar stelt en de hoofdsponsor WELKOOP Raalte is het mogelijk geworden om deze fantastische clubshow te kunnen organiseren. Het bestuur bedankt Raalte Plaza en Welkoop voor haar gastvrijheid en de financiële steun en het beschikbaar stellen van ereprijzen.

“We zijn zeer verheugd dat er van de leden een fraai aantal van 280 dieren zijn te bezichtigen zoals Hoenders, Serama’s, oorspronkelijke Duiven, Sier- en Watervogels en natuurlijk de Konijnen.” De dieren worden door een team van deskundige keurmeesters gekeurd. Zij beoordelen op raszuiverheid, conditie, kleur en bouw. Ook bepalen de keurmeesters de ereprijzen en vele andere prijzen voor elke diergroep en geven aan op de beoordelingskaarten wat er goed of fout is bij de dieren, zodat de fokker weet of hij met de dieren verder kan fokken of wat hij moet verbeteren.

Tijdens de show zijn diverse leden aanwezig om vragen van bezoekers te beantwoorden en uitleg te geven over het houden van dieren, want de vereniging kan heel goed jonge aanwas gebruiken om deze hobby in stand te houden. “Het organiseren van een kleindierenshow is een kostbare zaak en wij zijn dan ook zeer verheugd dat zoveel ondernemers ons steunen met het plaatsen van een advertentie in de catalogus of het aanbieden van een ereprijs. Hiervoor onze hartelijke dank.”

De tentoonstelling wordt officieel geopend op donderdag 22 oktober 2015 om 19.30 uur.

Verder is de tentoonstelling geopend voor publiek op:

Donderdag 22 oktober 2015    
09.00 uur tot 21.00 uur

Vrijdag 23 oktober 2015      
09.00 uur tot 21.00 uur

Zaterdag 24 oktober 2015        
09.00 uur tot 16.00 uur

Donderdag is tevens de keurdag, waar het publiek mag komen kijken hoe dit in zijn werk gaat. Toegang op alle dagen is gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.