griezelige activiteiten in de herfstvakantie bij zwembad tijenraan

Ben je toe aan een griezelig avontuur in de herfstvakantie? Kom dan naar zwembad Tijenraan. De hele week organiseren we leuke spelletjes in en rond het zwembad. De activiteiten staan allemaal in het teken van Halloween, zo kun je schatduiken, er is een heksenrace, een griezeldans, een glijbaanrace, je kunt touwslingeren en nog veel meer spannends. Je kunt leuke prijsjes winnen bij de spelletjes.

Spannende Halloween en Griezelavond

Zaterdag is er een Halloween- en Griezelavond. Ben jij een echte bikkel? Kom dan samen met al je vriendjes en vriendinnetjes zwemmen: een bijzondere avond om bijvoorbeeld je verjaardagsfeestje te vieren. Er is een waarzegster, je kunt een lekkere heksendrank drinken of meedoen met de spannende glijbaanrace. Het bad is omgetoverd tot een griezelig decor voor heksen, vampiers en wie weet wie je verder nog tegenkomt.

De avond is van 17.00-19.00 uur voor kinderen tot en met groet 6 en van 19.30-21.30 uur voor iedereen vanaf groep 7.

Kijk voor het overzicht van de activiteiten en de openingstijden tijdens de vakantie op de website van Sportbedrijf Raalte: staging2.sportbedrijfraalte.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.