gezond werken in het holstohus

In het kader van de gezonde, actieve werkstijl is het in de maand oktober en november mogelijk voor bezoekers en medewerkers van het Holstohus om zichzelf open te stellen voor een dynamische werkplek. Het doel van deze dynamische werkplek is om je tijdens het werk in beweging te brengen door je de mogelijkheid te geven om zittend, staand en fietsend je werkzaamheden te verrichten. Het voordeel hiervan is dat een matige fysieke activiteit gedurende de dag een merkbaar positief effect heeft op de lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Het is een werkplek die bestaat uit een elektrisch in hoogte verstelbaar sta-zit bureau en een bureaufiets. De dynamische werkplek staat op de eerste verdieping van het Holstohus tegenover het kantoor van ut Huus en is mogelijk gemaakt door ut Huus en JFK-projectinrichting. JFK-projectinrichting uit Zwolle wil laten zien dat met nieuwe toepassingen van kantoormeubilair een gezonde werkstijl gerealiseerd kan worden. Benieuwd naar het effect van bewegen op de werkplek? Ervaar het nu zelf in het Holstohus in Olst.

Voor meer informatie kun je naar staging2.uthuus.nl, staging2.jfkkantoormeubelen.nl of contact opnemen met Roy Flierman via 06-12971914.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.