geslaagde kinderboekenweek in bibliotheken raalte en heino

De Bibliotheken in Raalte en Heino kunnen terugkijken op een geslaagde feestelijke middag ter gelegenheid van de Kinderboekenweek. Rond het thema ‘Raar maar waar: wetenschap en techniek’ werden verschillende activiteiten georganiseerd.

In Raalte waren vijftien studenten van Landstede betrokken bij de muzikaal/creatieve middag. De Poprockfactory hield een workshop over geluid. De kinderen konden muziekinstrumenten uitproberen waaronder de mondharmonica, de gitaar en de Cajun, een nieuw soort slaginstrument. De kinderen konden zich laten schminken, proefjes doen en muziekinstrumentjes maken.

De ballonnenclown in Heino trok veel belangstelling en kinderen konden zich ook hier laten schminken. Landstede studenten hielden de kinderen verder bezig met leuke activiteiten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.