Home / archiefcentraal / genieten van zeldzaam mooie dingen bij de haere

genieten van zeldzaam mooie dingen bij de haere

Het was zondag genieten geblazen voor de bezoekers van Zeldzaam Mooi. Na de uiterst succesvolle twee edities van voorgaande jaren was er dit jaar opnieuw een evenement in de sprookjesachtige omgeving bij Kasteel Culture Club de Haere in Olst. De bezoekers konden lekker genieten in een fijne ambiance en tegelijk bijzondere cadeaus vinden voor de feestdagen.

In de kasteeltuin stonden marktkramen met alleen de aller-leukste, handgemaakte en zeldzaam mooie producten en cadeautjes uit Nederland, waarbij diversiteit en kwaliteit van deze creatieve ondernemers voorop staat. Daarnaast was er live muziek, demonstraties en workshops van verschillende deelnemers, waaronder een pixelhobby workshop verzorgt door Kadoe.

Speciaal voor de kinderen waren er speciale kinderactiviteiten, zoals een workshop sleutelhangers of boekenleggers versieren. Ook was Carin van de Ploeg weer aanwezig om de kinderen te schminken.

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.