genieten van zeldzaam mooie dingen bij de haere

Het was zondag genieten geblazen voor de bezoekers van Zeldzaam Mooi. Na de uiterst succesvolle twee edities van voorgaande jaren was er dit jaar opnieuw een evenement in de sprookjesachtige omgeving bij Kasteel Culture Club de Haere in Olst. De bezoekers konden lekker genieten in een fijne ambiance en tegelijk bijzondere cadeaus vinden voor de feestdagen.

In de kasteeltuin stonden marktkramen met alleen de aller-leukste, handgemaakte en zeldzaam mooie producten en cadeautjes uit Nederland, waarbij diversiteit en kwaliteit van deze creatieve ondernemers voorop staat. Daarnaast was er live muziek, demonstraties en workshops van verschillende deelnemers, waaronder een pixelhobby workshop verzorgt door Kadoe.

Speciaal voor de kinderen waren er speciale kinderactiviteiten, zoals een workshop sleutelhangers of boekenleggers versieren. Ook was Carin van de Ploeg weer aanwezig om de kinderen te schminken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.