gefeliciteerd overwetering

Donderdagavond stonden Overwetering en Alexandria tegenover elkaar in het bekertoernooi. De ploeg van Robert Slinkman had geen enkele moeite met de bezoekers, en wonnen met 5-1.

“Het was een makkelijke avond. In de voorbereiding wonnen we ook al met 4-0 van deze ploeg, dus we wisten dat het een eenvoudige avond zou worden. Ik heb er bewust voor gekozen wat jongens rust te geven en andere spelers de kans te geven”, aldus Slinkman.

Voorafgaand aan het seizoen wordt het bekertoernooi als een verlenging van de voorbereiding gezien. Ook nu Overwetering een ronde verder is,  blijft die benadering onveranderd. “We weten dat we de beker niet gaan winnen, aangezien de Hoofdklasse teams altijd het verste komen. Ik hoop dat we tegen een mooie ploeg als Rohda Raalte komen te spelen.”

Buiten het bekertoernooi is Overwetering bezig aan een goede reeks. “We spelen erg aanvallend wat vrijwel altijd leuke wedstrijden oplevert. We zijn in de competitie al zes wedstrijden ongeslagen, dus dat is voor ons de bevestiging dat het de goede kant op gaat”, besluit Slinkman.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.