ga mee op pad in de duursche waarden

Staatsbosbeheer IJsselvallei en Zen in Salland houden 6 november 2015 een herfst Meditatieve natuurochtend in de Duursche Waarden bij Fortmond, Olst. Elk seizoen gaan de IJsselboswachter en de Zenleraar samen met jou op pad om de natuur met hart en hoofd te ervaren. Alle zintuigen worden aangesproken onder het thema: ‘Hoe ervaar ik dat ik leef?’.

Een Meditatieve natuurochtend is een goede gelegenheid om de natuur echt op je in te laten werken en je verbondenheid met de natuur te ervaren. Tijdens deze ochtend worden geleide meditatieoefeningen gedaan die je helpen van binnen stil te worden. De natuurlijkheden van het seizoen worden besproken. Je krijgt aanwijzingen hoe je je kunt openstellen voor wat er juist in dit seizoen gaande is, zodat er een werkelijke ontmoeting tussen jou en de natuur kan plaatsvinden. Er is gelegenheid een poosje vrij rond te dwalen in een ruig deel van de uiterwaarden, zonder dat je kans loopt te verdwalen. Bij de afsluiting is er gelegenheid je natuurbelevingen van deze ochtend te delen.

Na afloop is er de mogelijkheid om samen na te praten onder het genot van een kopje koffie/thee in het Informatiecentrum IJssel Den Nul, Rijksstraatweg 109, Olst. 

De wandeling start om 9.00 uur op de parkeerplaats bij steenfabriek Fortmond (nabij Fortmonderweg 18) te Olst.  Duur tot 11.00 uur. Kosten bedragen tien euro. Aanmelden kan bij: zeninsalland@kpnmail.nl of via 0570-522437. Spontaan meewandelen kan ook.  Zie ook de websites: staging2.zeninsalland.nl en  staging2.staatsbosbeheer.nl

Tip: neem kleding en schoenen mee die afgestemd zijn op het seizoen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.