freedom en next level bundelen krachten

Freedom geeft zondag samen met Next Level uit Nordhorn een concert in de Plaskerk. Beide koren hebben al eerder een concert gegeven in Duitsland en dat is goed bevallen. 

Next Level, dat ondanks hun eenjarig bestaan een mooie performance neerzet, staat onder leiding van dirigente Roxine Engelbarts. Rolinde Zieverink heeft Freedom onder haar hoede. De koren zingen eigen repertoire, maar zij verrassen met een aantal liederen die gezamenlijk worden gezonden.

Het belooft een muzikale middag die om 15:00 uur begint. Het concert duurt anderhalf uur. De toegang is gratis. Bij de uitgang is er een collecte voor de gemaakte onkosten. Voor meer informatie kun je kijken op staging2.freedomraalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.