enthousiast over ntk bij overwetering

De dinsdag in de herfstvakantie stond bij SC Overwetering, net als voorgaande jaren, in het teken van het NTK. Er had zich weer een enthousiaste groep kinderen opgegeven en onder leiding van trainers Paul Vlaskamp, Bram de Gier, Erick Rondhuis, Erik Everts, Koen Hulsman & Erik Koudijs werd er weer fanatiek geoefend op de verschillende schijnbewegingen.

Videoboodschap van Danique Kerkdijk (Nederlands Dameselftal en FC Twente)
Danique Kerkdijk zou eveneens van de partij zijn, ware het niet dat zij vorige week werd opgeroepen voor het Nederlands Dameselftal waardoor zij helaas moest afzeggen. Wel had Danique een leuke videoboodschap voor de deelnemers, waardoor ze er toch een beetje bij was.

Lunch
Na een druk ochtendprogramma was het rond 12:00 uur tijd voor de lunch. Ook dit jaar waren Henny en Anton Dollenkamp bereidt gevonden om drinkpauzes en de lunch te verzorgen. Uiteraard was dit weer piekfijn in orde, heren bedankt.

Winnaars
Na een dag hard en fanatiek te hebben getraind was het tijd voor de prijsuitreiking. Voor alle deelnemers is er een medaille en een rapport dat door de trainers is ingevuld. Ook dit jaar werden er weer winnaars gekozen die hun kunsten op 1 november aanstaande mogen vertonen tijdens de finaledag op Papendal. De winnaars zijn:

Lenn Verwoolde
Milan Oldenhof
Stijn Teelen
Brent Roesink
Tristen van Zwieten
Tan van der Bent

“Jongens succes bij de finaledag, zorg dat we trots op jullie kunnen zijn! Rest mij nog om alle trainers, die vrijwillig deze dag hebben geleid, te bedanken voor hun inzet! Paul, Bram, Erik, Erick, Koen en Erik, top mannen! Ook Harold Dengerink, die namens sportpartners op deze dag aanwezig was, wil ik via deze weg bedanken voor zijn begeleiding. Het was een geslaagde dag”, aldus Mark Koudijs.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.